dijous, 24 d’abril del 2008

L’Horta Sud respon contundentment a la jornada de lluita pel 25 d’abril

Dins el marc de la campanya nacional “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència”, joves independentistes de l’Horta Sud, un any més, han eixit al carrer per expressar amb contundència i claredat la seua ferma oposició al domini borbònic i espanyolista sobre el nostre país. Diferents accions arreu de la comarca han anat desenvolupant-se durant aquesta setmana prèvia al 25 d’abril en una jornada nacional de lluita que pretén denunciar els tres centennis en què França i Espanya continuen sotmetent els Països Catalans.
En la jornada d’enguany, el jovent independentista ha atacat diferents seus dels principals partits polítics espanyolistes i capitalistes, culpables directes de l’ocupació militar que patim com a poble. A pobles com Alaquàs, Torrent, Paiporta, Aldaia, Alcàsser i Picanya, han aparegut seus polítiques siliconades, empaperades i precintades. A més, s’han realitzat diferents murals reivindicatius, on la consigna més repetida ha estat “Països Catalans, ocupats però no vençuts”. Fins i tot, a certes seus polítiques, el jovent ha recordat a la classe política espanyola alguns fragments del Decret de Nova Planta i de la Constitució espanyola, denunciant així la presència militar espanyola a casa nostra.
Aquestes accions són només algunes de les mostres de rebuig a Espanya i França que durant aquests dies es visualitzaran arreu dels Països Catalans. Les reivindicacions prendran el seu punt àlgid en la manifestació del proper divendres 25 d’abril a València, on la campanya “300 anys d’ocupació, 300 anys de resistència” ha convocat sota el lema “Els Països Catalans decidim independència”.


1 comentari:

Sabier ha dit...

Una salutació als independentistes de l'Horta sud que seu mereixen!
Molts anims!