dimecres, 7 de novembre del 2007

Concentració a l'Ajuntament de Catarroja per l'Hort dels Mestres

Unes 50 persones es van concentrar ahir davant l'ajuntament de Catarroja (coindicint amb el ple municipal) per exigir la reconstrucció i la protecció de l'Hort dels Mestres, així com la protecció de totes les alqueries amenaçades pel macroprojecte urbanístic Nou Mil·lenni.
La pancarta anava acompanyada d'un puzzle realitzat amb caixes que simbolitzava la reconstrucció de la masia afectada. A més es van poder escoltar diverses consignes com "Volem vore l'horta i no la terra morta", "Catarroja sí, Nou Mil·lenni NO". Desgraciadament, no van faltar els moments tensos amb la policia local, que va intentar desmuntar el puzzle i endur-se'l.
Seguidament, algunes de les persones allí concentrades van entrar al Ple per fer algunes preguntes a l'alcalde sobre l'enderrocament de l'Hort dels Mestres. Abans d'entrar, però, tots els assistents al ple (a excepció dels regidors del PP i d'UV), van ser obligats a entrar de tres en tres, a més de ser registrats de dalt a baix. Una vegada dins, l'alcalde no va voler contestar les preguntes dels veïns i veïnes del poble, i va dir que serien contestades per escrit. Fins i tot, un dels assistents va ser expulsat per insistir en que l'alcalde donara una resposta immediata a les preguntes que se li havien fet.